[./index.html]
[./museum.html]
[./fotos.html]
[./informatie.html]
[./contact.html]
[./route-1.html]
[./links.html]
[http://www.huifkarverhuur.eu]
[http://www.dekeerse.nl]
[http://www.fietsenkanoverhuur.nl]
[Web Creator] [LMSOFT]
Individuen: vrij rondkijken (vrije gift) , rondleiding ( € 3,00 p.p.)

Groepen:   (vanaf 6 pers.)
Groepen op afspraak, ook op andere dagen, kunnen naast een rondleiding, (onder de 10 pers. €3 p.p., vanaf 10 pers. € 2,00 p.p. ), gebruik  maken van onze  deel of tuin om er te picknicken of  iets te drinken.  Voor het gebruik maken van de deel/tuin betaalt u slechts € 10,00 per groep. We gaan er dan vanuit dat u zelf uw eten meebrengt, maar koffie en thee bij ons bestellen kan ook.

Arrangement :
Het is mogelijk om een bezoek te combineren met een huifkartocht door de prachtige omgeving van Rekken. Voor meer informatie zie: http://www.huifkarverhuur.eu
Ook kunt u een combinatie maken met een bezoek aan "De Keerse" van de fam. ten Brinke. Zie voor info: www.dekeerse.nl of/en www.fietsenkanoverhuur.nl


Extra activiteiten:
Wij verzorgen ook presentaties op locatie, waarbij rekening wordt gehouden met de doelgroep. Een aantal presentaties kunnen alleen gegeven worden tijdens de winterstop. (nov.-april.). 
  • Er kan verteld worden over bijv. de grote schoonmaak van vroeger, het ouderwetse ondergoed en de was en  over rouw- en trouwtextiel. Veel voorwerpen kunnen bekeken worden. Naar wens kunnen er ook liedjes van vroeger gezongen worden. (alleen tijdens de winterstop).
  • De linnenkast wordt besproken, met folklore verhalen, mutsen, hoeden, polsmofjes enz. Dit kan een middag of avondvullend progr. worden in combinatie met een uitleg over het "stadse chique".(nov.-apr.)
  • Een quiz, waarbij bijzondere voorwerpen uit de collectie worden meegenomen. (hele jaar).
  • Een modeshow van historische kleding d.m.v. een beamer presentatie. (hele jaar).
privé museum
de Sfeer van Weleer
de Sfeer van Weleer
Hölterweg 19, 7157 AG Rekken, +31 (0)545 - 431540